Passie voor programmeren

Vorig jaar ben ik afgestudeerd als webdesigner bij Syntra Antwerpen en vanaf dit jaar studeer ik Interactive Multimedia Design bij Thomas More. Vanwege mijn passie voor programmeren, zou ik graag met de kennis die ik in de komende jaren zal vergaren een webdeveloper worden.

Mijn professionele vaardigheden

In het secundair onderwijs heb ik de opleiding Kantoor gevolgd. Hier heb ik professioneel met verschillende softwarepakketten leren werken zoals bijvoorbeeld Microsoft Office en Windows. Door mijn grote kennis over beiden systemen kan ik zo super efficiënt werken.

CSS3
HTML5
Javascript
PHP
mySQL
Microsoft Office 365
Windows 10
iOS 10

Gecombineerd met de kennis van programmeertalen en mobiele besturingssystemen zoals iOS beschik ik over een grote kennis waardoor ik uitgebreid aan uw project kan werken.

Mobiele prestaties

Alle resources en onderdelen zijn niet altijd op ieder apparaat nodig. Toch worden deze meestal overal overbodig ingeladen. Via back-end optimalisatie technieken zorg ik ervoor dat enkel de elementen die op de plaats en apparaat waar zij nodig zijn ingeladen worden. Dit bespaart erg zwaar op de paginagrootte, wat reflecteert in de laadsnelheden.

Pagina's en onderdelen worden gecomprimeerd en opgeslagen in de cache. Zo lang een pagina niet wijzigt zal de browser deze in het geheugen laten, waardoor u niet steeds alle onderdelen iedere keer moet herladen.

Technologie

Via recente en moderne webtechnologie zijn uw producten en diensten veiliger en straffer. Bots worden beter tegengehouden maar systemen blijven eenvoudig voor uw eindgebruikers. Met ontwikkeltools van wereldgebruikte software kan uw project meer bereiken.