Blog

Wil je meer te weten komen over mijn manier van werken? Kom dan hier regelmatig terug voor nieuwe en interessante blogs!

5 Redenen om Laravel te gebruiken voor je portfolio

9 maanden geleden

Het bouwen van een (portfolio)site in PHP met het Laravel-framework biedt tal van voordelen. Zo wordt de site niet enkel sneller en veiliger, maar ook veel eenvoudiger om te onderhouden en nieuwe features toe te voegen.

Mijn eerste week stage

6 maanden geleden

Na een korte lesvrije week achter het lange afwachten op onze examenresultaten was het zover! Afgelopen maandag ben ik begonnen aan mijn stage bij Artcore Society!

In mijn eerste week heb ik al ontzettend veel bijgeleerd, en wat dat precies was, kan je in deze blog ontdekken!

Laravel OOP

6 maanden geleden

Naargelang ik uitgebreider aan de slag ben gegaan terwijl de complexiteit groeit, ben ik dieper in Laravel OOP beginnen graven, zo heb ik in de afgelopen weken weer super veel bijgeleerd, waarvan ik in deze blog een aantal hoogtepunten beschrijf.

VueJS, Google Maps & meer

6 maanden geleden

Anno 2019 is Google Maps zowat dé standaard geworden om met locaties, afstanden, heatmaps en meer te werken. Het is dan niet al te gek dat ik dan ook voor Google Maps koos om met kaarten en locaties te gaan werken.

Into React Native

5 maanden geleden

De volgende challenge!

4 maanden geleden

Na velen lijnen code te schrijven, features testen en pushen naar Github, werd het tijd voor de volgende challenge! Ik mocht samen met Robert aan een (opnieuw geheim!) grootschalig en nieuw project werken!

De berekeningsmodule

4 maanden geleden

Nu dat het grote project van Robert en mij goed vooruit gaat, werd het tijd voor het grootste en moeilijkste onderdeel. We mochten een grote berekeningsmodule uitbouwen, die modulair in de toekomst eenvoudig uitgebreid kan worden en via de back-end door de klant te beheren was.